ماجرای افشای اطلاعات بیماران در یکی از بیمارستان‌های مشهد چه بود؟ آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد عامل ضرب و شتم شهروندان در یک اتوبوس دستگیر شد کشف جسد خون‌آلود مرد جوان در بزرگراه نشت ۱۰ تن قیر مذاب از تانکر حمل قیر در شهرک عسکریه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)+ عکس دفاع معاون وزیر کار از وضعیت دستمزد کارگران | امیدواریم در طرح همسان‌سازی حقوق، حداقل حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به ۹۰ درصد حقوق کارکنان برسد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران | دولت برای پرداخت بدهی تامین اجتماعی برنامه‌ریزی کرده است پیام مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به مناسبت روز کارگر: مقام کارگر به فرموده رهبر معظم انقلاب دارای قداست است یک کشته و ۲ مصدوم بر اثر تصادف در جاده ماریان به زاک+عکس پلیس محموله ۲۴۷ کیلوگرمی حشیش در مشهد را کشف کرد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) عامل ضرب و شتم شهروندان در یک اتوبوس شهری تهران دستگیر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) علت تاخیر پرواز مشهد - تهران هواپیمایی چابهار چه بود؟ (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) وقتی مقتول خواست قاتلش اعدام نشود! خراسان‌رضوی رکورددار حوادث ترافیکی طی هفته گذشته کشف موادغذایی احتکارشده در کاشمر به ارزش بیش‌از ۴.۵ میلیارد ریال پیگیری دادستانی مشهد در خصوص حادثه غرق‌شدگی در یکی از استخرهای این کلانشهر چطور سطح هورمون شادی خود را افزایش دهیم؟ رژیم غذایی برای کودکان ممنوع؛ بهترین راه برای درمان چاقی کودکان تیمارگاه حیات‌وحش استان خراسان‌رضوی راه‌اندازی می‌شود
سرخط خبرها

همه‌گیری بیماری کرونا هنوز در کشور پایان نیافته است| فقط ۲۷ میلیون ایرانی نوبت سوم واکسن را تزریق کردند

  • کد خبر: ۱۰۷۲۶۰
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۷
همه‌گیری بیماری کرونا هنوز در کشور پایان نیافته است| فقط ۲۷ میلیون ایرانی نوبت سوم واکسن را تزریق کردند
دبیر کمیته علمی کشوری کرونا گفت: پاندمی کرونا در ایران هنوز پایان نیافته است، زیرا متاثر از سایر کشور‌های دنیا هستیم و هنوز در خیلی از کشورها، موارد ابتلا، بستری و فوت بیماران کرونایی وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا جماعتی افزود: حداقل در ۱۴ کشور جهان، مبتلایان به کرونا در هفته گذشته، دو برابر شده و این یک هشدار است، اما در ایران، مبتلایان کرونا نسبت به هفته‌های گذشته، کاهش یافته است.

وی ادامه داد: کاهش موارد کرونا در هفته گذشته در کشور، باعث خوشحالی است، اما در برخی کشور‌ها مانند هند، موارد ابتلا صعودی بوده که این برای ما هشداردهنده است.

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا گفت: باتوجه به شرایط موجود، همچنان تاکید ما بر رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک و تکمیل واکسیناسیون است.

دکتر جماعتی با تاکید بر اینکه در کشور ما باید به صورت فعال و غیر فعال واکسیناسیون تکمیل شود، افزود: متاسفانه تا کنون فقط ۲۷ میلیون نفر نوبت سوم را تزریق کرده‌اند و روند واکسیناسیون در کودکان به ویژه ۵ تا ۱۱ ساله‌ها نیز مطلوب نیست.

وی ادامه داد: در نشست دیروز کمیته علمی تاکید شد که با توجه به شرایط موجود در هر شهرستان، یک مرکز سرپایی و یک بیمارستان به عنوان دیده‌بان برای ویزیت و بستری بیماران کووید۱۹ در نظر گرفته شود.

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا گفت: حتما باید بررسی ژنتیکی و توالی یابی ویروس‌های در چرخش در جامعه به طور مستمر انجام شود تا اگر سویه جدیدی شناسایی شد، اقدامات لازم را در کشور انجام دهیم.

دکتر جماعتی افزود: هم اکنون در چین و هند، موارد ابتلا و بستری افزایش یافته و باعث ایجاد لاک داون در شانگ‌های شده است و احتمال لاک داون پکن نیز وجود دارد، بنابراین باید رعایت احتیاط‌های بهداشتی و بررسی‌های توالی یابی ویروس در چرخش در جامعه را داشته باشیم.

وی ادامه داد: اعضای کمیته علمی کشوری کرونا تاکید دارند که عملکرد کشور در طول بیش از دوسال گذشته در مدیریت این بیماری و نقاط ضعف و قوت نظام سلامت در موج‌های مختلف بررسی و ارزیابی شود تا نقاط ضعف و شیوه نامه‌ها با برنامه ریزی و اقدامات لازم به نقاط قوت تبدیل شود.

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا گفت: پیش بینی می‌شود که شاید در فصول سرد سال ممکن است با یک یا دو موج بیماری کرونا روبرو باشیم بنابراین حتما نیاز است که علاوه بر تکمیل واکسیناسیون، برای انجام واکسیناسیون مجدد گوش به زنگ باشیم.

دکتر جماعتی افزود: شرکت‌های واکسن‌ساز داخلی نیز باید براساس سویه‌های جدید واکسن‌های چند ظرفیتی تولید کنند تا اگر سویه‌های جدیدی، غالب شد به افزایش ایمنی کمک کند.

وی ادامه داد: نیاز است برای تقویت واکسیناسیون، واکسن به صورت غیرفعال با کمک سازمان‌های مردم نهاد و جامعه پزشکی و هم به صورت فعال و در قالب طرح‌هایی مانند طرح شهید حاج قاسم سلیمانی به صورت خانه به خانه، تزریق شود؛ از طرفی کمیته علمی کرونا، شیوه نامه‌های جدید را برای انجام تست تشخیصی کرونا تهیه می‌کند.

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا گفت: برخی سویه‌های جدید که تا کنون غالب نشده‌اند مانند لامبوردی در ایتالیا شناسایی شده که از زیرسویه‌های اُمیکرون است و تعداد کمی به این سویه مبتلا شده‌اند و نسبت به سویه‌های غالب، اهمیت چندانی ندارد.

دکتر جماعتی افزود: از ماه‌های پیش درباره داروی پکسلووید در کمیته علمی کرونا بررسی‌هایی شد و هم اکنون یکی دو شرکت داخلی، ماده اولیه این دارو را تهیه کرده‌اند و در حال ساخت این دارو هستند که به صورت کارآزمایی بالینی، ارزیابی می‌شود و در صورت مشاهده نتایج آن شاید به میزان زیاد در کشور تولید و در شرایط بحرانی در کشور استفاده شود.

وی ادامه داد: کمیته علمی کشوری کرونا متشکل از ۵۰ نفر از برترین‌ها و استادان برجسته کشور است و بر اساس یافته‌ها و مطالعات خودشان و سایر کشورها، بحث‌های کارشناسی و علمی را مطرح می‌کنند و مصوبه‌های این کمیته در خیلی از موارد، همزمان و گاهی پیش از سازمان‌ها و مجامع بین المللی است و در تصمیمات علمی، پیشرو هستیم.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->